House of Yarn

Monica Norseth

Monica Norseth, kjent for mange som @tusenogen_maske, har latt strikkepinnene gå varm siden barndommen. Interessen for håndarbeid har hun arvet fra sin mor og bestemor, som tidlig lærte henne å strikke, hekle og brodere.

Monicas designkarriere begynte med små babyplagg til fotografer som brukte dem som props til bildene siden. Gjennom egen blogg fikk hun vist frem det hun hadde laget, og oppskriftene solgte hun på Epla. De gode designideene fortsatte å komme, og i dag er Monica Norseth et velkjent navn i det norske strikkemiljøet. Gjennom ulike samarbeid med House of Yarn og ukebladet Familiens spesialhefter, har Monica nådd et enda bredere publikum. De fleste kjenner nok til den populære Hjertegenseren, en slager på pinnene rundt juletider, og en av Monicas egne personlige favoritter.

Monica har en forkjærlighet for babyplagg i alle varianter, samt vinterplagg på litt tykkere pinner. Hun liker både mønster og strukturstrikk, noe som reflekteres i hennes design. I tillegg til samarbeid med House of Yarn, har Monica egen nettside for salg av oppskrifter som stadig fylles på med nyheter.

;