House of Yarn

JordClothing

JordClothing ble etablert i 2020, av gründerne Frida & Frida. Det var da koronapandemien slo til for fult at disse jentene bestemte seg for å gi folket noe kjekt de kunne ta seg til. Det startet opp med tidløse oppskrifter for barn, gjerne unisex. Designene er laget for å vare over en lengre periode, gjerne gå i arv. Oppskrifter til voksne kommer nå på løpende bånd. Her er det mye å velge mellom for alt fra nybegynneren til den erfarne strikkeren.

I 2021 inngikk JordClothing samarbeid med House of yarn. Her fikk jentene drømmeoppgaven om å sette sammen sin egen drømmepalett av farger og utvikle eget garn. De har latt følgere fra sosiale medier ta del i utviklingen- samt komme med innspill på hvilke farger de savnet på markedet.

Kriteriene var mange. Blant annet skulle Fargene skulle fungere på kryss og tvers av hverandre, være rolige, klare, uten skjær av andre farger i selve fargen.

Resultatet stiller jentene seg stolt bak. Garnet fikk det koselige navnet WOOLLY/ WOOLLY LIGHT, i førsteomgang 22 nydelige farger i to kvaliteter.

Du finner alle oppskriftene og nyheter på jordclothing.no eller følg dem på Instagram @jord.clothing eller Facebook @jordclothingno.