House of Yarn

Lothepus - en mann for sin genser

Lothepus Ravn-kolleksjonen er inspirert av den frie sjelen til den ultimate cowboyen. Lys og skygger danser i glimt av fantasifulle farger, med et nikk til tradisjonelle mønstre. Plaggene strikkes i deilig ull, og utgjør et ordentlig blikkfang med sin særegenhet.

Lothe liker funksjonelle strikkeplagg med praktiske detaljer. Plagg som er perfekt for alle som elsker jakt, fiske og friluftsliv. Eller for folk som jobber på land eller på sjøen. Eller for de som bare vil ha en flott genser hjemme og på hytta. Lothe vet hva som skal til.

Derfor har vi valgt å strikke de flotte plaggene i Dale Natural Lanolin Wool, Merino 22 og Gjestal Rubin. Alle disse garnene har strikkefasthet 22 m på 10 cm. Det betyr at du kan velge det garnet som passer deg. Natural Lanolin Wool er vannavvisende, og gir god varme- og isolasjonsevne selv når genseren er fuktig og våt. Merino 22 er et garn med 100 % RWS sertifisert merinoull som er mykt på kroppen og varmer godt. Rubin er et garn med 100 % ren ny superwashull, et kvalitetsgarn med en budsjettvennlig pris. Vi snakker ekte ull for ekte mannfolk!

Strikker du ikke selv? Da kan du alltid får den strikket gjennom Woolit.

;